Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Kattnakken - årets kolleksjon

 

Kattnakken

Bak det nye norske klesmerket for barn, Kattnakken, finner vi, Silje Vatne Ersland – norsk gründer, fotograf og designer. Produktspesialist på design av barneklær, hovedsakelig uteklær.

Silje har vært produktutvikler for flere anerkjente aktører som b.l.a. Troll Company, Reflex og Ugly Children’s Clothing. Hun har over 10 års erfaring med produksjon, design og videreutvikling av barneklær. Og nå har hun endelig tatt steget ut å laget sitt eget merke, Kattnakken.

Siljes motto er: “Barn skal ha det gøy i klær jeg har designet”

”Produktene fra Kattnakken er designet på barnas premisser og et løfte om å lage klær barn vil trives i. Klærne er behagelige og lette å være aktive i, de skal ikke hindre barnet i dets utfoldelse og lek.”
Dette er Kattnakkens filosofi, og her er det virkelig tenkt på alt, ikke nok med at plaggene er laget i godt uttestede kvalitet, men det er også utstyrt med alt av tekniske og funksjonelle løsninger som skal til. For å si det enkelt: Det er lett å se at dette er noe designeren kan og har gjort før.

Kattnakken eies og drives i dag kun av Silje, men med seg som hjelper har hun ”Katten” som er logofiguren i Kattnakken. 

Navnet:
Kattnakken er et fjell som strekker seg 724 meter opp mot himmelen, ute mot havet i vest, på øya Stord, der gründeren er fra.

Katten, et selvstendig dyr som er nysgjerrig, leken, smidig, har ni liv og lander alltid på bena. Den elsker å utforske og gå på eventyr.

Fjellet, hurtige væromslag, utfordringer, kulde, regn, snø og is, men også sol og seier. Fjellet utfordrer oss både fysisk og mentalt,
å bestige et fjell er ikke alltid ensbetydende med å gå opp et fjell.
 Og er det ikke det barn gjør i deres utvikling?

Et barn mestrer nye oppgaver og lærer noe nytt hele tiden. De bestiger små fjelltopper hver dag, er nysgjerrige og lekne akkurat som katten.

Viser 1 til 45 (av 45 produkter)